Hoe pioentulpen te bestellen

pioen tulpen bestellen

Hoe pioentulpen te bestellen

Pioentulpen zijn een geweldige keuze voor lentebloemstukken. Deze bloemen zijn meestal 14 tot 22 centimeter lang en bloeien met bloemen van vier centimeter. Je kunt ze een aantal weken binnen planten of een boeket kopen voor in huis. Ze zijn erg geurig en zullen een spectaculaire show geven. De kleuren van pioentulpen maken ze een ideale keuze voor elke gelegenheid bestellen zelfvoldoening. Ze zijn ook een populaire bloem om cadeau te geven.

Pioentulpen zijn gemakkelijk binnen te kweken. Ze kunnen worden gedwongen om binnenshuis te bloeien en zullen enkele weken meegaan. Je kunt er in het vroege najaar een potplant voor kopen. Zorg ervoor dat u een goed gedraineerde potgrond gebruikt. Zet de bol op een koele plek en houd hem vochtig om barsten te voorkomen. Als de bollen eenmaal in de grond zitten, kun je ze verplaatsen naar een goed verlichte kamer.

Pioentulpen zijn vaste planten en moeten in de herfst in zones 3-7 worden geplant. Kies een zonnige plek met zes uur direct zonlicht per dag. Zorg ervoor dat u de bloemen dagelijks water geeft om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan. Je kunt de planten buiten laten staan om weer te groeien en bloeien. Snijd de stengels wanneer het blad begint te verwelken of vervagen. Ze hebben voedingsstoffen nodig om op te slaan en te bloeien.

Klik hier: https://pluukz.nl/