Een huis kopen en een makelaar inhuren

Makelaar

Een huis kopen en een makelaar inhuren

Overweeg voordat u een makelaar inschakelt, de kenmerken die kopers zoeken in een huis. Bij de verkoop van een huis is het niet altijd gemakkelijk om het geld dat je aan verbouwingen hebt uitgegeven terug te krijgen. Als uw makelaar u aanbeveelt om een defecte bedrading, een gat in het hek of een zichtbare vlek in het plafond te repareren, kunt u een koper krijgen die de verkoopprijs weigert of opnieuw onderhandelt.

Een goede makelaar kan je helpen een eerlijke vraagprijs te bepalen door te kijken naar recent verkochte woningen in de buurt. Met deze informatie in de hand kan uw agent u helpen een strategie voor winnende aanbiedingen te ontwikkelen die ruimte laat voor onderhandeling. Als je meerdere aanbiedingen hebt ontvangen, heb je drie opties makelaar Leeuwarden. Terwijl het wachten op een aanbieding ideaal is, moet u ervoor zorgen dat u controleert of de prijs hoog genoeg is. In een langzame markt kunt u meerdere aanbiedingen ontvangen.

Om uw naam bekend te maken, moet u uw onroerendgoedbedrijf op de markt brengen. Profiteren van sociale-mediaplatforms is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Facebook, LinkedIn en Instagram zijn de meest voorkomende. Die platforms bieden de mogelijkheid om live video-hometours te doen en Q&A-sessies te hosten. Op andere sociale-mediaplatforms kunt u nieuws en eigendommen plaatsen die u hebt vermeld. Door gebruik te maken van deze opties kunt u zich onderscheiden tussen een zee van concurrerende agenten.

Het werk van een makelaar is tweeledig. Ten eerste werken ze aan de noteringskant van een onroerendgoedtransactie. Listing agents helpen verkopers een redelijke prijs voor hun huis vast te stellen. Ze kunnen veranderingen aan het huis voorstellen en het op de markt brengen, evenals open huizen voor potentiƫle kopers opzetten. Listingsagenten kunnen kopers ook helpen door taxaties en woninginspecties te organiseren. De meeste agenten hebben relaties met gerenommeerde huisinspecteurs. Dit zorgt voor een vlotte transactie van begin tot eind.

Link naar de website: https://suzmakelaars.nl/